- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
Čočkový salát s pečenou zeleninou
Čočkový salát s pečenou zeleninou je skvělá volba k obědu nebo k večeři. Díky rostlinným bílkovinám nás rychle zasytí a dodá potřebné živiny. Je velmi snadný na přípravu a lze si ho připravit i na několik dní dopředu.

Suroviny pro přípravu
Návod na přípravu
- 1 Papriku, cuketu a mrkev si nakrájíme na plátky, zakapeme olivovým olejem a dáme do trouby péct při teplotě 200 °C zhruba na 20 minut.
- 2 Mezitím si uvaříme čočku podle návodu. V misce si připravíme také zálivku na salát. Smícháme jogurt, kopr, utřený česnek a dochutíme šťávou z citronu a špetkou soli.
- 3 Čočku scedíme a dáme do misky. Smícháme se zálivkou, přidáme pečenou zeleninu, sušená rajčata a na závěr kozí sýr. Podle chuti osolíme a opepříme.
Související produkty
-
Čočka zelená Naturalis je pěstována v BIO kvalitě. Její příprava je velice...Price: 59 Kč
-
Sůl himalájská růžová jemně mletá Naturalis sice vypadá jako cukrová vata,...Price: 45 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie