- Úvodní strana close
- Akce
- Kosmetika
- Ekodrogerie
- Potraviny
- Nápoje
- Doplňky stravy
- Mateřství
- Domácnost
- Podle účelu
- Záruka kvality
- Magazín
Cuketový perník
Vláčný a nadýchaný perník je snem každé cukrářky a hospodyňky. My máme zaručený a ozkoušený recept, se kterým se Vám perník vždy povede! Stačí přidat cuketu a je to!

- Hořčík •
- Kakao •
- Třtinový cukr
Suroviny pro přípravu
- 300 g špaldové mouky
- 200 g bílého jogurtu
- 2 velké cukety
- 100 ml oleje
- 3 vejce
- 2 lžíce perníkového koření
- Kypřicí prášek
- 100 g třtinového cukru
- Marmeládu na pomazání
- 2 lžíce kakaa
Návod na přípravu
- 1 Cukety důkladně omyjeme a nastrouháme. Poté z nich důkladně vymačkáme veškerou vodu.
- 2 V míse si smícháme všechny sypké ingredience. Poté si vyšleháme do pěny vejce s cukrem, přidáme olej, jogurt, sypkou směs a nastrouhané cukety.
- 3 Na plech vložíme pečící papír a přelijeme na něj těsto. Pečeme v troubě cca 30 minut při teplotě 170 °C. Po vychladnutí rozřízneme a promažeme oblíbenou marmeládou. Perník můžeme polít čokoládou a posypat strouhaným kokosem.
Související produkty
-
Kakao Naturalis BIO je kombinací pro tělo prospěšných minerálů (hořčík,...Price: 189 Kč
-
Třtinový cukr spolehlivě nahradí klasický bílý rafinovaný (uměle zpracovaný)...Price: 59 Kč
-
Celozrnná špaldová mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce...Price: 99 Kč
Máte něco na srdci? Přidejte komentář.
Kategorie